Albanian Media

The following videos have been translated into Albanian.

bird

Argumenti Kozmologjik i Kalamit – Pjesa e 2të: Filozofike

A ka patur fillim Universi ynё, apo ka ekzistuar qё nga njё e shkuar e pёrjetshme? Nёse e ka patur njё fillim, ngrihet pyetja: A ka njё Krijues universi? N&#...

Universi i Pamundur: Realiteti i Kalibrimeve Perfekte Kozmike

Që nga kohët më të hershme, njerëzit kanë parë qiellin dhe janë çuditur...Shkencëtarët kanë arritur të kuptojnë një të...

Përse Nuk Mundet Universi Që Thjesht Të Fillojë Pa Një Shkak?

Përse Nuk Mundet Universi Që Thjesht Të Fillojë Pa Një Shkak? [Justin Brierly]:  Një tjetër pyetje që mund të lidhet me punën tënde të...

Përse Zoti e dërgoi COVID-19?

Përse Zoti e dërgoi COVID-19? Kemi pyetje që bën jehonë tek shumë njerëz. Pyetja erdhi përmes kanalit të Youtube “e Pabesueshme”. Përse Z...

Zoti dhe Matematika

Zoti dhe Matematika Përse funksionon matematika? Pa mendohuni për pak! Nocionet matematikore, të tilla si: numrat, bashkësitë dhe ekuacionet janë jofizike dhe abstrakte....

Problemi i Atyre Që Nuk Kanë Dëgjuar Kurrë për Krishtin

Problemi i Atyre Që Nuk Kanë Dëgjuar Kurrë për Krishtin Të krishterët e hershëm shpallnin që Jezusi është rruga e vetme e shpëtimit, rruga ...

Si mund të jetë Jezusi rruga e vetme?

Si mund të jetë Jezusi rruga e vetme? Në vitin 203 pas Krishtit, Perandoria Romake arrestoi një grua të re 22 vjeçare, të krishterë, të quajtur Perpetua...

A ekziston Perëndia? Bisedë me një prej folozofëve më ndikues të kohës sonë.

“A ekziston Perëndia?”  Bisedë me një prej folozofëve më ndikues të kohës sonë. Intervistoi: Kaon Serjani A ekziston Perëndia? A ka t...

A u Ringjall Jezusi nga Vdekja? – Pjesa e 1rë: Faktet

A u ringjall Jezusi nga vdekja? Përse u kryqëzua Jezusi i Nazaretit? Sepse ai bëri deklarata të fuqishme për veten e vet. Ai deklaroi se është Biri i Vetëm i P...

A u Ringjall Jezusi nga Vdekja? – Pjesa e 2të: Shpjegimi

Pjesa e 2të: Shpjegimi Historia ka regjistruar që Jezusi i Nazaretit vdiq dhe trupi i tij u vendos brenda në varr. Gjithashtu është vërtetuar që pas vdekjes dhe rin...